IFK Viksjö har flera olika partners som vi tillsammans jobbar med för att kunna göra fotbollen till det bästa här i Viksjö. Vi jobbar bland annat med bolag som Binero och Ica Kvantum.

Platinapartners

www.BettingSidor.org – Sajten för dig som vill hitta svenska spelbolag på nätet

BettingSidor.org är en sajt som gör allt för att du skall få en säker och trevlig spelupplevelse på nätet. Vi går igenom samtliga svenska spelbolag och har strikta regler över vad ett spelbolag måste ha för stadgar för att de skall få synas på vår sajt. Vi går igenom saker som kundtjänst, odds, utbud, säkerhet, insättningsmetoder, uttagsmetoder och många fler. Sedan sållar vi helt enkelt bort de sidor som vi inte tycker håller måttet. Det innebär att du kan vara säker på att de spelbolag som vi listar är riktiga och seriösa bolag som man inte behöver oroa sig för. 

Förutom att bara lista seriösa spelbolag jämför vi också dom mot varandra när det kommer framförallt bonusar på nätet. Vi ställer dom mot varandra och jämför helt enkelt vilket bolag som har bäst välkomstbonusar när du som ny spelare skall registrera dig på en sajt. 

– Joachim, Projektledare på www.BettingSidor.org. Klicka här för att komma till sajten.

Låna4000.com är en sajt som vill upplysa potentiella lån kunder om den exakta kostnaden för att låna just 4000 kr. Vi har gått igenom de flesta långivare med licens hos finansinspektionen. Vi har därefter kollat vilka som står bakom företagen på riktigt. Vi har också testat att ta lån och kollat hur samarbetsvilliga de är vid problem. Vi tror med att vår sajt låna 4000 upplyser vi kunder om den billigaste långivaren och den bästa. Det gör att man slipper bli lurad att betala för mycket för sitt snabblån. Vi verkar också för säkra snabblån där man inte skall dras in i lånedjungeln.

Vi sponsrar IFK Viksjö för deras fina knattefotbollsskola där ledarna gör ett jätte fint ideielt arbte för knattingrna.

– David, ansvarig för sponsring på låna4000.com

Guldpartners

www.NetEntSlots.se – Sajten för dig som vill lära dig allt om NetEnt slots på nätet

NetEnt slots är sajten för dig som gillar spelautomater från företaget Net Entertainment. På Netentslots.se går vi igenom alla klassiska och populära spelautomater från NetEnt – till exempel nya slotten Motörhead slot eller mer klassiska Starburst. Vi går också igenom saker som NetEnt Bonus – det vill säga en bonus som du får på NetEnt casinon

Kort sagt kan man helt enkelt säga att Netentslots.se är sajten för dig som verkligen älskar NetEnt spel.

– Jimmie, Projektledare på www.netentslots.se.

Silverpartners

  • Binero
  • Ica Kvantum

Vill du bli partner?

Vi vill alltid fortsätta vårt arbete och hitta fler partners som vi kan samarbeta med på olika sätt. Enklast är att bara kontakta oss genom formuläret här på sidan.